GDPR

Denne side vil forklare, hvordan persondata bliver håndteret hos Kristian Septimius Krogh Fotografi og hvad det betyder for dig som kunde.

PERSONDATAPOLITIK

Det er vigtigt at understrege, at der udelukkende opbevares data  relevant i forhold til kundeforholdet hos Kristian Septimius Krogh Fotografi. Det drejer sig om: navn, adresse, e-mail, telefonnummer o.lign

HVAD ER GDPR? 

GDPR er en lovgivning, som bliver håndteret af EU og som er gyldig i alle EU-lande. Det primære formål er, at skabe gennemsigtighed for dig, som kunde, og hvordan dine persondata bliver håndteret. GPDR trådte i kraft fra den 25. maj 2018

I forhold til Kristian Septimius Krogh Fotografi er det begrænset hvad jeg udveksler af persondata oplysninger med mine kunder. Nedenfor er mine systemer beskrevet og også hvordan disse opbevarer dine persondata. 

Du kan læse mere og GPDR via Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/ 

HVAD BETYDER DET HOS FOTOGRAF KRISTIAN SEPTIMIUS KROGH OG MIG SOM KUNDE? 

GPDR handler om at give samtykke til fotografering, opbevaring af dine personfølsomme data, brugen af billeder og opbevaring af materialer. Derfor er det vigtigt at du udfylder en samtykkeerklæring før en fotografering. Det kan virke som dobbeltarbejde og lidt besværligt, men i sidste ende er det for din sikkerheds skyld.

HVORDAN OG HVOR LANG TID BLIVER MINE PERSONDATA OPBEVARET? 

Fotograf Kristian Septimius Krogh er en mindre virksomhed og derfor er strukturen også simpel og ligetil. Det er vigtigt at beskrive, at du som kunde til hver en tid har ret til, at få oplyst samt udleveret og/eller slettet de persondata oplysninger der opbevares. Dette skal gøres skriftligt via e-mail til kristian@septimiuskrogh.dk og der vil blive krævet billededokumentation for sikker ID inden oplysningerne udleveres og/eller slettes. 

Stort set alt kundekontakt foregår typisk via e-mail, hvor alle disse data bliver opbevaret på en SSL-sikret Exchange server, som er hostet hos UnoEuro.com. Så længe jeg er i aktiv dialog med en specifik kundeopgaver vil jeg opbevare alt skriftlig dialog på mailserveren. Efterfølgende bliver alt dokumentationen arkiveret i et år hvorefter jeg arkiverer dokumentation sikkert og anonymt. 

I forbindelse med betaling af fakturaer, så sker det via bankoverførsel. Fakturaerne bliver opbevaret i en sikret folder på en ekstern harddisk.  Når du betaler din regning via bankoverførsel er det din bank og min bank (SparNord), som står for datasikkerheden. 

Jeg opbevarer dine personoplysninger i en række systemer, men også med forskellig levetid: 

 – Jeg opbevarer dine personoplysninger i mit faktureringssystem i minimum 5 år i henhold til gældende krav fra SKAT. 

 – Jeg opbevarer e-mails, som er relevante for vores kundekontakt sålænge vi har et aktivt kundeforhold. Efterfølgende arkiverer jeg mails i minimum 1 år hvorefter de løbende slettes. 

HVILKE PERSONDATAOPLYSNINGER GEMMES? 

I forbindelse med vores kommunikation, browsing af hjemmesiden  www.septimiuskrogh.dk vil du overføre en eller flere af følgende informationer: 

– Navn 

-Adresse 

-Telefonnummer 

-E-mail 

-IP 

-Samtykke 

HVAD SKER DER VED BRUD PÅ SIKKERHEDEN? 

Ved et brud på sikkerheden vil de berørte kunder få direkte besked via e-mail indenfor 72 timer efter bruddet. I denne dokumentation vil der blive oplyst hvilke oplysninger, der er blevet kompromitteret og hvordan du, som kunde, skal forholde dig. Alle brud på sikkerheden bliver desuden anmeldt til datatilsynet inden for de 72 timer: http://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/ 

ØVRIGE OPLYSNINGER 

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysningerFotograf Kristian Septimius Krogh har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan dette ske ved at sende en mail til: kristian@septimiuskrogh.dk. Der skal fremvises relevant billededokumentation ved henvendelse for at få oplyst data eller trække samtykke tilbage.