KOMMENTARER

KOMMENTARER

Camilla Meile FDM Bladet “Motor” Kristian er altid en fornøjelse at arbejde sammen med. Kristian og jeg har gennem flere år samarbejdet om produktionen af MOTORs forsider (FDMs magasin). Kristian er utrolig professionel og han er altid positiv, og engageret i opgaven. Han er meget inspirerende at arbejde sammen med og stopper ikke før det rigtige billede er i hus.

Read more…

BAG KAMERAET

BAG KAMERAET

Af og til er omstændighederne for fotooptagelser ikke perfekte – især udendørs er vejret en vigtig faktor. Dette billede til SPARNORD KØGE var planlagt i en travl kalender, og de to ejere af Aktiv Fritid, havde ikke mange minutter at sætte af til fotograferingen. Lys og kamera blev derfor sat op i forvejen, og da alt var klart, trådte de to på scenen.Billedet blev taget på under 10 minutter inden regnen satte ind for alvor, og ved at gøre brug af nogle af de optagelser, der var taget under forberedelserne, var det ukompliceret at sætte dele af forskellige optagelser sammen, til en naturlig og stadig lidt uvirkelig helhed, præsis som tiltænkt.

REVIEWS

Mange oplever det er grænseoverskridende at blive fotograferet. Jeg sætter en dyd i at det skal være en god og behagelig oplevelse. Her er et par kommentarer fra nogle af dem jeg har haft den glæde at samarbejde med. Camilla Meile FDM Bladet “Motor” Kristian er altid en fornøjelse at arbejde sammen med. Kristian og jeg har gennem flere år samarbejdet om produktionen af MOTORs forsider (FDMs magasin). Kristian er utrolig professionel og han er altid positiv, og engageret i opgaven. Han er meget inspirerende at arbejde sammen med og stopper ikke før det rigtige billede er i hus. Personligt er Kristian et utroligt behageligt bekendtskab og det at han også er fantastisk “god til mennesker” gør vores arbejde med ikke-professionelle modeller meget lettere. Jeg vil til enhver tid anbefale Kristian Thomas Uhd Senior Advisor ADVICE A/S

Both personally and professionally I esteem Kristian highly. His work is creative, proactive and always spot-on. Not least he knows how to act trustfully among various people in order to grasp them in their essens.